ÅSNEN - med på listan för "Sustainable top 100 Destinations 2019"

Den 10 oktober, under the Global Green Destination Days (GGDD) på ön Mali Lošinj i Kroatien, släpptes listan för Sustainable Top 100 Destinations 2019. Top 100-listan hyllar turismdestinationers insatser för ansvarsfull och hållbar turism.
 
Efter en omfattande genomgång av destinationens hållbarhetsinsatser kan Destination Åsnen nu stolt säga att Åsnen är en av de hållbara topp 100-destinationerna 2019!
 
Självklart återstår mycket arbete, och viktiga frågor finns kvar att lösa, men vi är glada att se att vi är på rätt väg och hoppas att det kommer att inspirera besökare, lokalbefolkning, företag och alla andra att göra allt vi kan för att hjälpa till att hålla Åsnen hållbar för oss – och för våra kommande generationer. För vår natur och de arter som trivs i den.
 
 

sustainabletop100.org/asnen

Good Travel Guide

Åsnen finns med på nylanserade The Good Travel Guide, en hemsida som samlat gröna destinationer runtom i världen för att besökare enklare ska kunna hitta och planera hållbara, gröna semestermål. Här lyfts endast destinationer som passar in på Good Travel Guides kriterier och som granskats av experter.

 

 

Upptäck Åsnens gröna sida!