Outdoor för hela familjen

Cykla, vandra, paddla, meta, fika och bada. Njut av 1000 öar, 700 km strandkant och en fantastisk nationalpark. Outdoor-upplevelser för alla, helt enkelt!

Här får du en mix av ‘soft adventures’ på land och på vatten, och möjligheterna att kombinera de olika outdoor-aktiviteterna är frikostiga – aktiviteter som passar nyfikna upptäckare i alla åldrar. Vandra eller cykla längs fruktträd, grön ädellövskog och blommande ängar. Paddla genom Åsnens insjöskärgård eller ta ett dopp vid en skön badplats. Kanske vill du testa fiskelyckan från bryggan eller från en båt. En guidad upplevelse med en lokal expert kan bli höjdpunkten på resan.

Låt dig inspireras!

RAST- OCH LÄGERPLATSER RUNT ÅSNEN

Välkommen på tur runt Åsnen! Här är det enkelt att ta sig runt och uppleva den härliga naturen. Till fots med vandringsskorna, på en cykel där benen blir din motor eller på vattnet omgiven av sjöns alla öar, många helt orörda och urskogsliknande. Ett roligt tips är att mixa din tur med vandring, cykling och paddling – enkelt gjort här!

Genom att använda dessa utpekade platser för övernattning och rast hjälps vi tillsammans åt med att inte belasta naturen för hårt och att bidra till det lokala samhället! Tack för att du bidrar med ett hållbart besök hos oss!

Rast och lägerplatser runt Åsnen

Vad väljer du?