Elcykla vid Åsnen

Bästa sättet att uppleva mer av allt runt Åsnen, är att ta sig runt med elcykel. Mer dofter, mer fågelsång, mer bekvämt och du bidrar mer till vår hållbara destination!

Nu kan du enkelt boka din cykel, med eller utan el, på olika platser runt Åsnen. Du kan även välja att hämta den på en plats och lämna den på en annan om det passar dig bättre. Så låt bilen stå och upplev en massa nya platser och upplevelser med cykel under din vistelse hos oss!

Du kan hämta och lämna din elcykel på fem olika platser runt Åsnen. Cykeln bokas och betalas digitalt så allt är klart när du ska ge dig iväg! Här hittar du praktisk info kring hur det fungerar när du hyr din cykel.

För att du ska få mesta möjliga upplevelse tipsar vi om cykelturer och besöksmål utifrån var du väljer att hyra din cykel. Inte nog med det – som en extra present får du dessutom köpa boken ”Åsnen – Natur och nationalpark” till halva priset när du bokar din elcykel här. I den kommer du att hitta ytterligare guldkorn att besöka runt Åsnen! 

Boka din elcykel här!

Tips om cykelturer och besöksmål!

Här bjuder vi på tips om olika cykelturer, besöksmål och ett och annat guldkorn, utifrån var du hyr din cykel! Kolla alltid öppettiderna som kan variera!